No electronics

Discussion in 'Interior/Electronics' started by glitchinq, Feb 22, 2016.

  1. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    so im kind of stumped on my wiring in my truck. after messing around ive gotten my windshield wipers to work and my heater to work and then dash lights and running lights. something happened now the dash lights are gone and my running lights also dont work. my fuses all look ok but i ran a multi meter to them and the only fuse getting power is the engine one at like 12v and another at like 0.60 volts. i am stumped
     
  2. jetas

    jetas Grand Toyotaholic

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    3,917
    Likes Received:
    149
    Location:
    Oxnard, CA
    Truck:
    72.5 Hilux
    Check the wires at the back of the fuse panel. Hopefully nothing got fried
     
  3. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    i believe all wires behind the fuse panel are fine. there are still multiple things unplugged in the dash but i can not find spots for them anywhere.
     
  4. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    This is what the back looks like
     

    Attached Files:

  5. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    and you might not be able to see but there are about 4 prongs coming off the fuse panel that arent connected to anything. there is one single female connector on the harness and another t shaped 2 prong connector that comes off the harness or is in the dash.
     
  6. jetas

    jetas Grand Toyotaholic

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    3,917
    Likes Received:
    149
    Location:
    Oxnard, CA
    Truck:
    72.5 Hilux
    Hell anyway to look at the back of the headlight switch? All the parking and HL wires run thru there
     
  7. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    i have headlights wired to a toggle switch. im just stumped why everything stopped working but that lights switch on the left side of the dash is all plugged in and none of the wires going to it appear to be messed up
     
  8. Tuhd The Troll

    Tuhd The Troll Enthusiast

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    286
    Likes Received:
    15
    Location:
    Houston, TX
    Truck:
    1982 SR5
    Have you isolated where the break in the power is using the multimeter?
     
  9. glitchinq

    glitchinq Member

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    85
    Likes Received:
    1
    fuses are fine, light sockets are getting no power.
     
  10. Frinzo

    Frinzo Toyotaholic

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    1,205
    Likes Received:
    47
    Location:
    Great Lakes, IL
    Truck:
    '86 Std Cab
    Trace the power from the fuse to where ever it goes. You will find the break in the line. Yes, this will be time consuming, but from what I read, this seams to be your best option at this point..
     

Share This Page